Slagerij Hiel |
Maar liefst 90% van al onze worst- en vleeswaren komt uit eigen worstmakerij. En we kunnen wel zeggen, de worstmakerij is bij slagerij Hiel een waar worstatelier. Hier maken wij de lekkerste vleeswaren en worsten. Alles bereiden wij uit verse grondstoffen en specerijen. In ons worstatelier werken wij nog echt op de ambachtelijke manier, dus de smaak zoals die vroeger was kunt u bij ons zeker vinden. Alles wat wij maken doen wij met liefde voor ons vak. En dat proeft u!
Met de opleiding Meester Worstmaker wordt de vakkennis op een nog hoger peil gebracht. Daarbij komen alle aspecten van het maken van worst en vleeswaren uitvoerig aan de orde. Ook het belang van de versheid van producten, perfect ambachtelijk afwerking van de worst en vleeswaar en het juiste gebruik van kruiden en specerijen wordt behandeld. Voor worst en vleeswaren maken van topkwaliteit. Jacob Roodenburg, de worstmaker van slagerij Hiel, heeft zijn uitstekende vakmanschap bewezen en heeft het diploma Meester Worstmaker.
Gekookte worst
Productie grillworst
Rookworst
Productie rookworst